NakupniCentrum.cz

Rob Zombie - mp3

25. června 2006 v 22:28 | Twigi
Ke stažení je třeba mít BitLord, který najdete na www.stahuj.cz nebo www.sosej.cz
Rob Zombie - 6 CD's --- 449.76 M
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Tommys Tommys | E-mail | 28. června 2006 v 14:09 | Reagovat

asi nemáš náhodou film s Rob Zombiem?

On myslím natočil a hrál i nějaký horor a myslím podle předlohy komiksu na LOBA,což je jeden ukrutný týpek z toho komiksu a je BRUTAL!!!

2 fear fear | E-mail | 15. října 2006 v 11:23 | Reagovat

rob zoombi nehrál akorát režíroval dům tisíce mrtvol-the house of 1000 corpses a vyvrženci pekla-the devil s rejeck oba filmy vřele doporučuji

3 Darkley Darkley | 23. října 2006 v 21:35 | Reagovat

To je fakt jenom režíroval a opravdu ty filmy doporučuju!!!

4 D3VL3R D3VL3R | Web | 4. listopadu 2006 v 12:29 | Reagovat

Jsou super!!!

5 pepa pepa | 20. listopadu 2006 v 18:13 | Reagovat

sou mazeccccccccccccc

6 Pajda Pajda | 12. prosince 2006 v 17:42 | Reagovat

jo mě se to taky líbý

7 kamila kamila | 23. ledna 2007 v 19:06 | Reagovat

ja sem videla jenom ten dum tisice mrtvo a je fakt dobry

8 Danny Danny | 8. února 2007 v 9:49 | Reagovat

Já sem viděl voba a sou dost skvělí mimochodem.

9 Duke Duke | E-mail | 2. března 2007 v 21:39 | Reagovat

Rob zombie má víc filmů než ty dva co tam písou

10 nero nero | Web | 4. března 2007 v 19:40 | Reagovat

rob zombie je podobny jako marilyn manson

11 Mik Mik | 28. dubna 2007 v 13:34 | Reagovat

Ty filmy sou fakt husty

12 filmy filmy | E-mail | 12. června 2007 v 20:33 | Reagovat

Všechny jeho filmy:

Výběrová filmografie (režijní)

2007     Halloween

     Grindhouse

2005     Vyvrženci pekla

2003     Dům tisíce mrtvol

Výběrová filmografie (scenáristická)

2007     Halloween

     Grindhouse

2005     Vyvrženci pekla

2003     Dům tisíce mrtvol

Výběrová filmografie (skladatel hudby)

2005     Vyvrženci pekla

1998     Psycho (1998)

13 AVampire AVampire | 15. června 2007 v 22:43 | Reagovat

nechcu vam do tohe kecat ale dum 1000 mrtvol nejenom tocil ale strihnul si tam i rolicku divejte se poraaaadne

14 Olaf Olaf | E-mail | 13. srpna 2007 v 18:19 | Reagovat

Co vim tak si zahrál ve Vyvržencích Pekla, jeho manželka tam hrála taky, jeho sestru...akorát byl přemaskovanej na staršího, proto možná nebyl poznat

15 M.Y.R.a M.Y.R.a | 4. září 2007 v 14:55 | Reagovat

pockat.. Sherin - Baby bracha se menoval Otis Driftwood (Bill Moseley) a  jeji druhej bracha se menoval Rufus Firefly Jr. (Robert Allen Mukes). Pak jeste mely toho obra-brachu. Rob tam nehral ani nikde jinde. Krom Slither - Dr. Karl, potom namluvil jednu postavu z jednoho anime serialu a pak mluvil postavu z anime Spidermana.

16 M.Y.R.a M.Y.R.a | 4. září 2007 v 14:56 | Reagovat

2 nero: coze? :D A v cem sou si RZ a MM podobny? Slysel si je nekdy? Kazdej z nich ma tak ojedinelej styl, ze si podobny sou asi tak jako Sadam s papezem :D

17 Daw Daw | E-mail | 9. září 2007 v 14:29 | Reagovat

mě to nejde nak stáhnout!!!!!!neposlal by mi někdo jeho mp3 na meil???sakrament2@seznam.cz dikes

18 Taz Taz | 22. prosince 2007 v 11:42 | Reagovat

hej lidi neznáte někdo tuhle písničku???? jestli jo tak mi jí pls pošlete na mail nebo aspon jmeno pisničky...... http://www.youtube.com/watch?v=aJJXRpk8JXI

hahahyhy@seznam.cz

19 Slavka Zven Kruspe Slavka Zven Kruspe | 10. února 2008 v 18:12 | Reagovat

nemate tam pisen z filmu dum 1000 mrtvol

20 Dr. Odin Dr. Odin | E-mail | 20. srpna 2008 v 22:48 | Reagovat

nevíte nahodou jmeno písničky ze hry Nightmare Creatures 2, je to ta z intra ta je totiž od něj a ja k tý hře nemužu najít Soundtrack můj email je   blahjir@centrum.cz  diky moc

21 fararka fararka | 26. ledna 2009 v 18:11 | Reagovat

tak ako vo vyvzencoch si zombie nezahral vobec a pokail viem tak v dome mrvol tiež nieje....ani v jeho užasnom halloweene...do filmou obsadzuje iba svoju zenu shery moon...ak si si pomylila otisa s robom tak to je teda sily...moseley je teda spica herec a urcite by otisa lespie zombie nezahral

22 Niky Niky | 29. července 2009 v 10:45 | Reagovat

Rob si zahrál sám ve filmu kterej režíroval a to Hallowen 2008 a hraje tam Michala Mayerse!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama